Privatlivslivspolitik og Cookies

Dette website udbydes af: Koncernen Grenaa Havn Havnecentervej 1 DK-8500 Grenaa

Telefon: (+45) 8758 7600 – E-mail: info@grenaahavn.dk

På grenaahavn.dk anvendes cookies. Cookies administreres af en Cookiebot Consent Management Platform (CMP). CMP gør det muligt at indhente, håndtere og dokumentere brugersamtykke på hjemmesiden for at opnå komplet compliance med globale privatlivslove. Cookies anvender vi primært til webanalyse med henblik på at optimere brugernes oplevelse af hjemmesiden. Der sættes cookies for at opdage uhensigtsmæssigheder på sitet såsom tilgængelighedsfejl. En cookie kan også være nødvendig for at video afspilles. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke cookies vi benytter, og hvordan du eventuelt sletter dem.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Nogle cookies kræver samtykke og andre gør ikke. Nederst til venstre på hjemmesiden findes et lille ikon, hvormed du kan tilbagekalde dit samtykke.

Sådan sletter du cookies

Ønsker du ikke at modtage cookies fra grenaahavn.dk, kan du i de fleste nyere browsere vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra. Herinde kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.

Hvis du sætter din browser op til at nægte cookies, skal du være opmærksom på, at der kan være funktionalitet på forskellige websites, der ikke virker.

Hvis du ønsker at slette eller blokere for cookies, kan du finde en vejledning her: Sådan sletter du cookies og anden browserdata

Sådan bruges cookies på hjemmesiden

  • Nødvendige: Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.
  • Statistik: Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.
  • Marketing: Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Brug af personoplysninger

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver udtrykkeligt samtykke hertil og indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, adresse, e-mail og virksomhed. Det vil typisk være i forbindelse med, at du anmoder om at få tilsendt materiale og/eller ønsker at blive kontaktet herom i kontaktformular.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart/partnere, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil. Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte

undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

Hjemlen til ovenstående behandlinger findes i persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra a samt f.

Kontakt vedr. personoplysninger

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig, og du kan ligeledes tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, eller du vurderer, at de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til vores mail info@grenaahavn.dk og vi vil besvare en sådan anmodning så hurtigt som muligt, og typisk indenfor 10 arbejdsdage.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Læs desuden vores politik vedrørende videoovervågning og adgangskontrol herunder.

Politik vedr videoovervågning og adgangskontrol

1. Formål
Som led i Koncernen Grenaa Havns videoovervågning og adgangskontrol indsamles, behandles og opbevares personoplysninger om de personer, der færdes på området.

Det gælder både personer med fast adgang til området – herunder personer der er ansat af havnens lejere eller andre samarbejdspartnere – og personer, der lejlighedsvist får adgang.
 
2. Videoovervågning
I forbindelse med havnens videoovervågning vil der kunne ske optagelser af personers adfærd og færden. Alle optagelser gemmes i op til 30 dage, hvorefter de slettes, med mindre der er sagligt grundlag for at opbevare dem længere. Optagelser gennemgås i tilfælde af ulykker samt ved konkret mistanke om ulovlig eller illoyal adfærd. Optagelser samt oplysning om ankomst og afgangstider stilles til rådighed for Politiet samt for Trafik- bolig- og byggestyrelsen (som administrerer ISPS-ordningen). Derudover overvåger G4S ISPS-området udenfor alm åbningstid, hvor de med faste intervaller kigger videoovervågningen igennem.

Videoovervågningen er nødvendig for at leve op til ISPS-kravene om havnesikring.
 
3. Adgangskontrol
Personer med fast adgang til havnen får udstedt et personligt adgangskort. Følgende personoplysninger opbevares i forbindelse med udstedelse af dette: Navn, foto, firmanavn, telefonnr., adgangsrettigheder samt dato for udlevering af kortet. Der vil løbende ske logning af ankomst og afgangstider.

Personer med lejlighedsvis adgang til havnen, som ikke får udstedt personligt adgangskort, får udleveret et gæstekort, og ved udlevering registreres navn, firmanavn, telefonnr., ankomst, ærinde og afgangstid.
Øvrige personer der har gyldigt ærinde til havnen betjenes via samtaleanlæg.

Der er CCTV (overvågningskamera) på personer og køretøjer.

Adgangskontrol er nødvendig for at sikre, at udelukkende personer med lovligt ærinde til havnen kan få adgang.

Hjemlen til ovenstående behandlinger findes i Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra c, d samt f.
 
4. Kontakt vedr. personoplysninger
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig, og du kan ligeledes tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, eller du vurderer, at de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til vores mail info@grenaahavn.dk og vi vil besvare en sådan anmodning så hurtigt som muligt, og typisk indenfor 10 arbejdsdage.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte havnens PSO. 

© Grenaa Havn. All rights reserved.