Skip to main content

Ny erfaren vicedirektør skal styrke lokalt byggefirma til yderligere vækst

17. september 2024

Vil du vide mere?

Bygge- og entreprenørfirmaet Rasmus Jakobsen A/S byder pr. 1. oktober 2024 velkommen til Kirsten Hvid Schmidt. Kirsten Hvid Schmidt tiltræder som ny vicedirektør for virksomheden, med ansvar for økonomi og administration.

En af vores kerneværdier er at sikre vores kunder et byggeprojekt i den højeste kvalitet, til den aftalte pris og aftalte tid. Med sin mangeårige erfaring fra havnebranchen relateret til både det økonomiske, skarpe overblik og udvikling på bæredygtighedsområdet, ser Klaus Jakobsen meget frem til at inddrage Kirsten Hvid Schmidts kompetencer på strategisk niveau og de daglige projekter.

Murermester Klaus Jakobsen:
”Jeg glæder mig til Kirstens ansættelse her i Rasmus Jakobsen A/S. Jeg er sikker på, at Kirsten kan løfte os i den bæredygtige retning samt skabe værdi både for kunder og personale. Jeg ser frem til at arbejde sammen med Kirsten om at realisere vores mål. Det er dejligt, når ting kan lykkes igennem relationer og samarbejde.”

Fra havnebranchen til byggebranchen

Kirsten Hvid Schmidt kommer fra en mangeårig stilling som CFO for Grenaa Havn A/S og CEO for datterselskaberne Driftsselskabet Grenaa Havn A/S, Anholt Havn A/S og Sydhavnen A/S.

CEO i Grenaa Havn A/S, Henrik Carstensen udtaler:
”Jeg er glad på alles vegne i den her situation. Jeg ser det som et godt tegn på et stærkt samarbejde, at vores virksomheder i fællesskab kan finde gode og udviklende løsninger og forsætte vores samarbejde. Jeg har stor respekt for Kirstens beslutning og anerkender den store indsats Kirsten har leveret for vores koncern igennem alle årene”.

Jf. Henrik Carstensen vil Kirsten Hvid Schmidt i en periode forsætte sin ansættelse hos Grenaa Havn A/S og varetage Anholt Havn A/S, Sydhavnen A/S samt et par yderligere specialopgaver for koncernen, sideløbende med den nye position hos Rasmus Jakobsen A/S.

Kirsten Hvid Schmidt udtaler:
”Efter 20 år i havnebranchen glæder jeg mig utroligt meget til at tage imod nye udfordringer hos Rasmus Jakobsen A/S. Sammen kan vi nå nye mål og samtidig skabe værdi for kunderne. Forhåbentlig også bæredygtige mål, hvilket er noget der ligger mig meget på sinde. Jeg ser frem til at lære hele organisationen hos Ramus Jakobsen A/S at kende.”

Bæredygtigt byggeri

Rasmus Jakobsen A/S er et veletableret bygge- og entreprenørfirma med rødder i Grenaa siden 1975. Rasmus Jakobsen A/S går forrest i bæredygtigt byggeri og har i mange år haft fokus på at levere bæredygtige og langsigtede løsninger for sine kunder. Rasmus Jakobsen er bl.a. DGNB certificeret, hvilket er byggebranchens certifikat for bæredygtigt byggeri. Rasmus Jakobsen A/S beskæftiger i dag 60 medarbejdere.

Vil du vide mere?
Kategori for nyheden

Relaterede nyheder

Seneste nyheder