Skip to main content
Om os

Havnecenter

Havnecenter og hovedkvarter

Havnecentret er en moderne, stor erhvervsbygning i rummelige omgivelser med udsigt over havnebassinerne. Havnecentret, som bl.a. er hovedkvarter for Grenaa Havns administration, er en attraktiv facilitet for etablerede såvel som nye virksomheder, der beskæftiger sig med det maritime område og erhverv.

Moderne kontorfaciliteter

Som virksomhed, vidensinstitution, organisation m.v., er det muligt at leje Havnecentrets flotte kontorlokaler. Vores kontorfaciliteter er fleksible og kan tilpasses din virksomheds behov, uanset om du har brug for et permanent kontorlokale eller et lokale på projektbasis.

kontormiljoe

Vil du bruge vores Havnecenter? Hold dit møde i flotte omgivelser – tæt på kajkanten

Vi vil så gerne dele vores faciliteter med andre og undgå, at de indimellem bare står tomme. Det er også bæredygtigt og klimavenligt at dele.

Derfor tilbyder vi vores kunder og samarbejdspartnere at leje sig ind i vores lokaler, til arrangementer eller møder i maritime omgivelser.

Lokalerne er lyse, venlige og med en størrelse, der kan passe de fleste almindelige behov lige fra 2 til 80 personer. Møderummene er selvfølgelig indrettet med it-udstyr og storskærm, som passer til det enkelte lokale.

Mødelokalerne udlejes i receptionens åbningstid:
Mandag – onsdag: 8.00 – 16.00
Torsdag: 8.00-15.30
Fredag: 8.00 – 15.00

Kontakt for booking

Kontakt vores reception for at høre mere om forplejning og mulighederne generelt. Vi tager hånd om dit møde og byder dine gæster velkommen.

Se et lille udvalg af hvad vi kan tilbyde i galleriet herunder