Skip to main content
Forretningsområde

Projekt­laster

Vi tackler de tunge projektlaster

Stiller din virksomhed særligt høje og specialiserede krav til håndtering af tunge projektlaster, er Grenaa Havn den ideelle samarbejdspartner. Hos os får du også en samlet transportløsning af høj klasse – fra stor krankapacitet med twin-lift op til 250 tons til specialdesignede projektarealer og serviceydelser. 

Kajarealerne er eksklusivt designet med forstærket beton med stor bæreevne. Vi udvikler i samråd med dig og justerer projekthåndteringen, så det opfylder din virksomheds behov.

Vil du vide mere om Projektlaster?

Opbevar dit gods på sikkert projektareal

Lad os opbevare dit gods – enten midlertidigt på et stort sammenhængende projektareal med direkte forbindelse til kajen eller langvarigt på havnens sikrede område.

Hele projektområdet er indrettet med optimale arbejdsforhold, så din virksomhed kan arbejde med alle typer projektlaster døgnet rundt, også selv om det støjer. Området er bevidst placeret i god afstand til beboelse. Nordhavnen ligger inden for ISPS-sikkerhedsområdet med permanent hegn og videoovervågning. Desuden kan du leje og montere mobilt hegn. Kontakt os og hør nærmere.

God infrastruktur – også til særtransporter

Projektområdet giver dig mange logistikfordele: Tilkørselsforholdene er optimale. Let og tung trafik kan splittes op efter behov, så du altid får nem adgang til kajen – selv til større projekter med særtransporter og større konstruktioner.

Området er desuden centralt placeret på havnen og den nord- og sydgående omfartsvej sikrer dig god infrastruktur på landsiden, uanset hvor du fragter godset til eller fra. Dermed minimeres bykørsel i høj grad.

Rig er jacked up i grenaa havn

Stabilt jack-up-område til specialskibe

Grenaa Havn er kendt som Danmarks mest centrale dybvandshavn. Med en vanddybde på op til 11 meter og et område med særlig forstærket havnebund betyder dét, at specialskibe kan jacke up og stå stabilt under selv meget tunge løft.

Lokale leverandør- og servicevirksomheder understøtter dit projekt

Kræver dit gods ekstra sikring og klargøring før afskibning, eller står du med en særlig kompliceret godsleverance, du frygter, bliver forsinket? De situationer har vi taget højde for. Som del af et aktivt erhvervsnetværk, inddrager Grenaa Havn ofte specialister fra omkringliggende virksomheder.

“Vi er fleksible på gængstørrelse, kan arbejde 24/7 og har en erfaren arbejdsstyrke, som står klar til at tage udfordringen op og løse din virksomheds opgave på bedste vis”

Theis Gisselbæk, CCO, Grenaa Havn A/S.

Forretnings­områder