Skip to main content
Forretningsområde

Færge & Linjefart

Grenaa havn er knudepunkt for færge- og linjefart i Norden

Som Danmarks mest centrale dybvandshavn er Grenaa havn et naturligt knudepunkt for både linjefart og færgefart til flere nordiske lande. Fragter din virksomhed stykgods eller større projektlaster via søvejen, eller overvejer at gøre det? Så er Grenaa havn det optimale udgangspunkt for din virksomhed.

Vil du vide mere om Færge & Linjefart?

Linjefart fra Grenaa havn:
Porten til det nordiske marked

Fra Grenaa havn er der direkte adgang til Kattegats sejlruter. Derfor er vi det ideelle knudepunkt for rederier, der driver linjefart til de nordiske lande og hele regionen i Østersøen.

Effektiv logistik og en hurtig forsyningskæde: Med vores unikke beliggenhed, fleksibilitet på gængstørrelse, moderne pakhuse og gode arealer, har vi de optimale betingelser for håndtering af mange forskellige godstyper inden afskibning.

Vi råder over flere ro-ro lejer, hvor pallegods, projektgods eller øvrigt ro-ro gods kan omlades eller videredistribueres.

Fra landevejen til søs

Effektiv short sea transport

Gør som stadig flere vognmandsspeditører: Flyt transporten af varer fra landevejen til søs. Det giver både en mindre klimapåvirkning, større sikkerhed for chauffører og en sundere økonomi.

Med færgen Stena Nautica, når du fra Grenaa til Halmstad i Sverige på under 4,5 timer: Halmstad er via motorvejen direkte forbundet med Sveriges største byer: Stockholm, Göteborg og Malmö. Dermed kommer dit gods hurtigt rundt i Sverige og videre i norden.

Færgeturen går også til Anholt

Fra Grenaa er der også færgeforbindelse til Anholt. På den smukke Kattegat-ø, midt imellem Danmark og Sverige, venter der besøgende smuk natur og et enestående, stressfrit miljø. Oplev ørkenen, fyret eller sælkolonien ved Totten. Færgeturen var ca. tre timer.

Turist på vej til Anholt eller Sverige?

For booking af billetter og yderligere info: Gå til Stena Lines eller Anholt Færgefarts hjemmeside. Er du lystsejler på vej til Anholt havn? Så har hjemmesiden for Anholt Havn alle de informationer du skal bruge, for en god ankomst til øen

Forretnings­områder