Skip to main content
Forretningsområde

Kaj og erhvervs­arealer

Lej erhvervsarealer på Grenaa Havn

På Grenaa havn udlejes erhvervsarealer med gode muligheder for pladskrævende erhverv og industri. Vi tilstræber og yder gerne en ekstraordinær indsats for at vores ydelser tilpasses præcist din virksomheds behov. Din virksomhed kan leje befæstede eller ubefæstede arealer, erhvervsejendomme og erhvervslokaler til havnerelaterede virksomhedsaktiviteter.

Vil du vide mere om Kaj og erhvervsarealer?

Særdeles attraktive forhold på havnen

Leder din virksomhed efter et sted til at placere produktions-, forarbejdnings- eller distributionsfaciliteter, finder du på havnen i Grenaa særdeles attraktive forhold. Erhvervsområdet omkring havnen rummer gode udvidelsesmuligheder og ligger i god afstand til bymæssig bebyggelse. Norddjurs Kommune har store områder udlagt til industri og indgår gerne i dialog om din virksomheds behov og tanker for fremtidige muligheder i Grenaa og Norddjurs.

aftenfoto

Kajarealer til leje i Grenaa

På spidsen af Djursland råder Grenaa Havn over 2,5 km kajstrækning. Belægningen på kajerne er bl.a. betonsten, hvilket er tilfældet i den nordlige del af havnen. Denne del er det nyeste afsnit af havnen med en vanddybde på op til 11 meter. Bassinet er forberedt til 15 meter i forbindelse med fremtidige udvidelser. Eksklusive og attraktive kajarealer opbygget af forstærket beton med høj bæreevne gør det muligt for os at kundetilpasse vores faciliteter efter særlige projekter.

Tøv ikke med at forespørge på muligheder for store samlede projektområder.