Skip to main content

Genbesøg fra Hallands Havne

12. juni 2024

Vil du vide mere?

I sidste uge fik Grenaa Havn endnu et begivenhedsrigt besøg af Hallands Hamnar AB.

De to havne har et solidt partnerskab, der bygger på tillid, åbenhed og innovation, og med fokus på bæredygtighed og grøn energi er de to organisationer dedikerede til at skabe en mere miljøvenlig fremtid for deres havne og lokalsamfundene omkring dem.

Med Bestyrelsesformand Johan Sigurdsson (til højre midtfor) og CEO Carl-Henrik Hägg (til venstre midtfor) fra Hallands Hamnar AB på besøg, blev dagen sammen med Grenaa Havns bestyrelsesformand Bent Hansen (til venstre) og CEO Henrik Carstensen (til højre), brugt på at styrke partnerskabet mellem de to havne. Besøget fra Hallands Hamnar AB var en vigtig lejlighed for begge havne til at udveksle ideer, erfaringer og best practices. Diskussioner om kommende samarbejdsprojekter og muligheder for at udnytte synergier mellem havnene var i centrum, og begge parter gik derfra med en styrket forståelse og en klar plan for fremtiden.

Med et stærkt fokus på forretningsudvikling og vækst er Hallands Hamnar AB og Grenaa Havn klar til at fortsætte med at udforske nye muligheder og skabe værdi for deres interessenter. Samarbejdet mellem de to havne er en vigtig del af deres fælles strategi for at sikre en bæredygtig og konkurrencedygtig fremtid.

Vi ser frem til at se, hvad fremtiden bringer for dette spændende partnerskab, og er sikre på, at Hallands Hamnar AB og Grenaa Havn vil fortsætte med at inspirere hinanden og drive positive forandringer i havneindustrien.

Vil du vide mere?

Seneste nyheder