Skip to main content

Tak for opbakningen til åben havn

6. september 2021

Vil du vide mere?

Pladsen var fejet, flagene bølgede smukt i vinden, havnens store mobilkraner stod linet op langs kajkanten – og havnens medarbejdere, klædt i gult til dagens anledning, var klar til at byde velkommen på Nordhavnen.

Mange glade gæster valgte at bruge lørdag formiddag og middag til et besøg på Nordhavnen, hvor der normalt er afspærret pga. ISPS-sikring og af sikkerhedshensyn. Grenaa Havn havde inviteret til Åben Havn arrangement med gaveposer, underholdning, musik, taler, mad og drikke fra kl. 10-13.

SØMANDSMUSIK, MAGI OG AFSLØRING AF KONKURRENCE

De Lystige Sømænd sørgede for en festlig, maritim stemning med sømandsviser og sang fra scenen, som meget passende bestod af en gardintrailer fra det lokale vognmandsfirma Rygaard Transport & Logistics. Fra scenen tryllebandt Henrik Svanekiær publikum på havnekajen med psykologisk magi og manipulation.

Et vigtigt punkt på programmet var også afsløringen af navnekonkurrencen, der skulle afgøre, hvilket navn den røde Gottwald kran fremover skal bære og ikke mindst den nye kæmpestore Liebherr kran. Dommerkomiteen havde forinden valgt imellem de indkomne forslag i konkurrencen, som blev afviklet hen over sommeren – og resultatet blev August til Gottwald kranen og Limone til Liebherr kranen.

Vinderne blev Søren Vogt og Else Brask, som begge fik overrakt præmier af borgmester Jan Petersen. Runner up blandt top tre i feltet var også Lars Hammer, som får overrakt sin præmie efter arrangementet.

STOR LOKAL OPBAKNING

Ifølge Henrik Carstensen, CEO, Grenaa Havn A/S oplever havnen stor opbakning og engagement fra lokalsamfundet. Grenaa Havn har en stærk historie bag sig, og mange har tidligere haft tradition for at komme på havnen for at følge med i aktiviteterne. En opbakning som Grenaa Havn gerne ville honorere ved at vise havnen frem.

”Normalt kan man følge lidt med i aktiviteterne via Grenaa Havns hjemmeside, på Facebook og Linkedin, men denne gang har vi valgt at gøre en ekstraordinær indsats for at vise kommunens borgere lidt mere af, hvordan havnen tager sig ud. Vi er selv ret stolte af vores havn”, konstaterer Henrik Carstensen.

”Grenaa Havn har præsteret nogle år med fremgang og rekordresultater, og derfor var tiden nu inde til at fejre det med vores omgivelser. På vegne af hele organisationen vil jeg sende en stor tak til alle de mange fremmødte for deres opbakning til arrangementet.”

Henrik Carstensen – CEO, Grenaa Havn

Grenaa Havn fortsætter nu det daglige arbejde med at efterleve den nyligt præsenterede strategi Partnerskabshavn for en grøn verden 2025.

Vil du vide mere?

Seneste nyheder