Skip to main content

Vidensdeling med dele af den Canadiske Maritime industri

11. marts 2024

Vil du vide mere?

Grenaa Havns CEO Henrik Carstensen, havde i sidste uge fornøjelsen af, at deltage i en tur til Canada sammen med en delegation med repræsentanter fra Danske Havnes brancheforening, andre Danske Havne, udenrigsministeriet og Det Danske konsulat i Canada.

Hovedformålet med turen var at besøge andre Canadiske Havne, samt relaterede brancheforeninger m.m. Under disse interessante besøg, blev der blandt andet fokuseret på en gensidig dialog omkring f.eks. denne grønne omstilling, Greenfield projekter, investeringsmuligheder, ejerskab af havnene, myndighedsbehandling osv.

En af dagene på turen, var Det Danske konsulat i Canada og Udenrigsministeriet vært ved en heldags konference, hvor agendaen blandt andet omfattede en god specifik fokus på flere af ovenstående emner. På denne konference – som havde en god repræsentation fra store dele af den maritime industri i Canada – holdt Henrik Carstensen et indlæg om Grenaa Havns arbejde med den grønne omstilling og fremtidens kommende off shore projekter i Kattegat og Østersøen, hvor Grenaa Havn forventer at få en vigtig rolle både som pre-assembly- og O&M havn.

Endelig så bød turen på et interessant og spændende møde med den Danske Ambassadør i Canada, Hanne Fugl Eskjær, med en god gensidig dialog om hvordan vi i fællesskab kan udvide vores maritime samarbejde mellem Canada og Danmark.

Vil du vide mere?

Seneste nyheder