Skip to main content

Ti nye ladestandere til elbiler på Grenaa havn

10. november 2021

Nu er det lettere at få strøm på bilen i Grenaa.
Vil du vide mere?

Nu er det lettere at få strøm på bilen i Grenaa. Grenaa Havns samarbejdspartner Sustain etablerer ti el-ladestandere på havnens område, og de første er taget i brug.

Infrastrukturen på Grenaa Havn får endnu et skub i en grøn retning, da virksomheden SustainRecharge etablerer ti el-ladestandere på havnens område.

”Udrulningen af el-ladestandere er i fuld gang i Danmark, og her er det selvfølgelig oplagt at placere ladestandere i et trafikalt knudepunkt som Grenaa Havn.
I SustainRecharge glæder vi os til, at borgerne kan opleve vores driftssikre løsning, og hvor nemt det er at lade med Spirii Go Appen”, fortæller Jens Almdal, direktør, SustainRecharge.


En ladeløsning, der vil komme privatbilister, turister og erhvervslivet til gavn

El-ladestanderne fra SustainRecharge kan frit benyttes af alle, uden at skulle binde sig, betale gebyr for medlemskab eller tegne abonnement. Dermed vil el-ladestanderne komme mange af havnens brugere til gavn, uanset om det gælder de mange ansatte hos virksomhederne på havnen, eller om det er turister, der skal med Stena Line færgen til Sverige eller besøge Kattegatcentret.

”På Grenaa Havn er det en klar mærkesag at understøtte udviklingen af en robust og bæredygtig infrastruktur. Derfor glæder vi os over, at Sustain etablerer ti el-ladestandere på havnens område, som vil komme en rigtig stor målgruppe til gavn. El-ladestanderne falder helt i tråd med havnens indsats for at fremme omstillingen til og udviklingen af vedvarende energi”, fortæller Henrik Carstensen, CEO, Grenaa Havn A/S.

De første el-ladestandere er taget i brug

De første elbilister har allerede fyldt grøn strøm i tanken på el-ladestanderne.
Lokale elektrikere har nemlig installeret de første seks el-ladestandere ved Havnecenteret, Havnecentervej 1, som er Grenaa Havns hovedkvarter og administration.
De resterende fire el-ladestandere vil blive etableret ved Færgevej 2 inden udgangen af november 2021.

FAKTA

• Sustain står for driften af el-ladestanderne
• Ladestanderne kan levere op til 22 kW
• Alle elbiler kan lade på ladestanderne med type 2 kabel
• Opladning og betaling foregår via Spirii Go appen

Vil du vide mere?

Seneste nyheder